Reservation
Online
Για κρατήσεις καλέστε μας στο 210 9671770 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και η ομάδα μας θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει.
Για κρατήσεις καλέστε μας στο 210 9671770 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και η ομάδα μας θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει.
Αναζητώντας αχόρταγα την τελειότητα και πραγματικός λάτρης της Μεσογειακής Κουζίνας, ο Executive Chef Μιχάλης Ντουνέτας μπορεί να χαρακτηριστεί ως μία πολυδιάστατη μαγειρική προσωπικότητα υψηλών απαιτήσεων. Η εμπειρία του μετράει τρεις δεκαετίες και το συνεχές και επιτυχημένο μαγειρικό του ταξίδι διδάσκει τις νεώτερες γεννιές τα μυστικά της σύγχρονης αλλά και της παραδοσιακής γαστρονομίας.
Η σφαιρική του γνώση στις τεχνικές μαγειρικής προέρχεται από πολλά χρόνια σπουδών, αφού αποφοίτησε από τη Μαγειρική Σχολή της Αναβύσσου στην Αθήνα, παρακολούθησε σεμινάρια στην Ιταλική και Γαλλική κουζίνα στη Σχολή Etoile-Ιταλία, Σχολή Ritz και Alain Ducasse-Γαλλία καθώς και ζαχαροπλαστικής σοκολάτας στη Valrhona-Γαλλία.
Η επαγγελματική του εμπειρία ξεκίνησε από το Intercontinental Hotel της Αθήνας και επεκτάθηκε στα Bajazzo, Athens Golf της Γλυφάδας, στο Casa di Pasta, στο Red του πολυχώρου της Αθηναΐδας, στο Vive Mar, στο Baraonda και στον Διόνυσο by Acropolis. Εργάστηκε επίσης στο Λουξεμβούργο, τη Γαλλία και το Μαρόκο όπου κέρδισε εκτενή γνώση ως προς την κορυφαία ποιότητα ενός εστιατορίου δύο αστέρων Michelin και ως προς τις πολυπολιτισμικές τεχνικές.
Σήμερα είναι σύμβουλος και Executive Chef του VS Hospitality Group, έχοντας κερδίσει πολλά βραβεία μαγειρικής ανώτατου επιπέδου, γράφει βιβλία μαγειρικής, διδάσκει στη Σχολή Μαγειρικής Le Monde και υποστηρίζει συμβουλευτικά πολλά εστιατόρια, catering και επιχειρήσεις τροφίμων.